Kuinka luoda tili
Napsauta rekisteröinti- / kirjautumispainiketta. Sinut ohjataan rekisteröintisivulle, jolla voit helposti luoda tilin ja aloittaa ilmoitusten lähettämistä.

Kuinka vahvistaa tili
Jos olet käyttänyt rekisteröitymiseen sähköpostia, tarkista sähköpostitilisi vahvistusviesti ja noudata ohjeita

Jos olet kirjautunut sisään facebookin kautta, vahvistusviesti lähetetään facebook-tilisi sähköpostiin. Tarkista sähköpostiosoitteesi ja seuraa vahvistusviestissä olevia ohjeita.

Viestit voivat saapua roskapostikansioon, joten tarkista hyvä.

TILIN TARKISTUS ON ERITTÄIN TÄRKEÄÄ, KUN AITOA MEIDÄT TULEE MARKKINAT TURVALLISEKSI JA TURVALLISEKSI, JA SUOJAA KÄYTTÄJÄMME.

Kuinka palauttaa salasana
Napsauta kirjautumispainiketta, sinut ohjataan kirjautumissivulle. Napsauta sieltä '' unohdin salasanasi '' ja anna tarvittavat tiedot salasanasi palauttamiseksi.

Kuinka muuttaa tai päivittää tilin tietoja
Kirjaudu sisään ja siirry tilisivulle. Sieltä voit helposti muokata ja / tai päivittää tilitietojasi.

Kuinka lähettää mainos
On hauskaa ja helppoa lähettää mainos omamarketti.fi-sivustolle
Napsauta vain postimainosta tai ”+” -merkkiä, jos käytät sovellusta, ja noudata annettuja ohjeita.

Sinun on kirjauduttava sisään, jos et ole vielä kirjautunut sisään

Mainoksen muokkaaminen tai poistaminen
Kirjaudu sisään tilillesi ja siirry omiin listoihini. Käytä poistopainiketta tehdäksesi muutoksia tarpeen mukaan.

Mainos puuttuu
Jos lähetettyä mainosta ei näy tilisivun '' Omat ilmoitukset '' -kohdassa. On mahdollista, että mainoksesi oli hylätty. Jos sinulla on epäilyksiä, ota meihin yhteyttä WhatsAppilla tai sähköpostilla ja autamme mielellämme.

Mainosten kesto
Mainokset ovat verkossa 90–180 päivän ajan, ellei omistaja poista niitä.

Kuinka välttää mainoksen hylkääminen
Seuraa mainosten lähettämistä koskevia ohjeita, jotta vältät mainosten hylkäämisen. Jos koet, että mainoksesi on hylätty virheellisesti, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai WhatsAppilla.

Lähetä mainoksia ilmaiseksi
Jokaiselle tilille määritetään rajoitettu määrä ilmaisia ​​mainoksia 30 päivän kuluessa. Tämä uusitaan automaattisesti 30 päivän kuluttua.

Kuinka ottaa yhteyttä mainosten omistajaan
Mainoksissa on yleensä puhelinnumeroita, joihin voidaan ottaa yhteyttä. Tämä on suositeltava tapa, koska se on nopeampi. Chat-vaihtoehto, joka on myös toinen tapa ottaa yhteyttä myyjään. Sinun on oltava kirjautuneena käyttääksesi chattia.

Chat-viestit
Chat-ominaisuuden lähettämät viestit löytyvät Oma tili -kohdasta chat-viesteistä. Käyttäjät saavat ilmoituksen sähköpostitse, jos chat-viestiä ei lueta 24 tunnin kuluessa

Jäsenyys
Jäsenyys maksetaan premium-ominaisuudesta ja antaa käyttäjälle pääsyn muihin verkkosivuston palveluihin ja palveluihin. Näitä ovat myymälä-, bonus-ylimmän mainos, siirry ylös ja mainosmainokset. Jäsenyydellä on enemmän viestejä kuin ilmaisella käyttäjällä. Ota yhteyttä saadaksesi jäsenyyden

Feature-mainokset.
Feature ads on premium-palvelu, jota asiakkaat voivat käyttää mainostensa mainostamiseen. Feature-mainokset näkyvät torin etusivulla ja tavoittavat kaikki käyttäjät. Ota yhteyttä, jos haluat ostaa ominaisuusmainospisteitä.

Suosituimmat mainokset
Ylin mainos on maksettu premium-mainosominaisuus, jonka avulla mainokset näkyvät hakutulosten yläosassa. Ota yhteyttä, jos tarvitset tällaista ominaisuutta. Ota yhteyttä saadaksesi parhaat mainospisteet.

Nosta mainoksia
Bump up on myynninedistämistoiminto, jonka avulla käyttäjä voi siirtää mainoksensa ylöspäin hakutuloksissa ja tavoittaa käyttäjät nopeasti. Ota yhteyttä, jos haluat ostaa pumppupisteitä.

Kauppa -sivu
Kauppa -sivu on ensiluokkainen ominaisuus, jonka avulla käyttäjät voivat rakentaa oman myymälän verkossa logollaan, bannereillaan ja kaikilla liiketoiminnan yksityiskohdillaan. Kaikilla premium-jäsenillä on pääsy kauppasivulle