Nämä ehdot sääntelevät pääsyäsi omaan sisältöön, tuotteisiin ja palveluihin, jotka ovat saatavilla Omamarketin ylläpitämässä https://www.omamarketti.fi -sivustossa (”Palvelu”) (“me”, “me” tai “meidän”) .

Palveluidemme käyttö edellyttää, että hyväksyt kaikki muut ehdot ja kaikki muut julkaisetut käyttöehdot ja käytännöt, joita voimme julkaista ajoittain, ilman muutoksia.

Lue sopimus huolellisesti ennen palveluun pääsyä tai käyttöä. Käyttämällä mitä tahansa Palvelujemme osaa, sitoudut sitoutumaan näihin ehtoihin. Jos et hyväksy mitään sopimusehtojen osaa, et voi käyttää Palveluitamme tai käyttää sitä.

Immateriaalioikeudet

Sopimus ei siirrä meiltä meille mitään omaa tai kolmannen osapuolen immateriaalioikeutta, ja kaikki oikeudet, omistusoikeudet ja intressit tällaiseen omaisuuteen ja niihin liittyvään omaisuuteen jäävät (osapuolten välillä) yksinomaan Omamarketin ja sen lisenssinantajien kanssa.

Kolmannen osapuolen palvelut

Palveluita käytettäessä voit käyttää kolmannen osapuolen palveluita, tuotteita, ohjelmistoja, upotuksia tai kolmannen osapuolen kehittämiä sovelluksia (”kolmannen osapuolen palvelut”).

Jos käytät kolmansien osapuolien palveluita, ymmärrät seuraavan:

  • Kolmannen osapuolen palvelun käyttö on omalla vastuulla, emmekä ole vastuussa kenellekään kolmansien osapuolien verkkosivustoista tai palveluista.
  • Hyväksyt ja suostut siihen, että emme ole vastuussa mistään vahingosta tai menetyksestä, jonka tällaisen sisällön, tavaroiden tai palvelujen käyttö, joka on saatavana tällaisten verkkosivustojen tai palvelujen kautta, tai niiden yhteydessä väitetään aiheutuvan tai liittyvän niihin.

Tilit

Jos palvelumme minkä tahansa osan käyttö edellyttää tiliä, suostut toimittamaan meille täydelliset ja oikeat tiedot rekisteröitäessäsi tiliä.

Olet yksin vastuussa kaikesta tilisi alla tapahtuvasta toiminnasta. Olet vastuussa tilitietojesi ajan tasalla pitämisestä ja salasanasi suojaamisesta.

Olet vastuussa palvelun käyttöön käyttämäsi tilisi turvallisuuden ylläpitämisestä. Et saa jakaa tai käyttää väärin käyttöoikeustietojasi. Sinun on ilmoitettava meille välittömästi tilisi luvattomasta käytöstä tai hetiming tietoinen kaikista muista turvallisuusrikkomuksista.

Lopettaminen

Voimme terminsöi tai keskeytti pääsyn kaikkiin tai osaan palveluistamme milloin tahansa, syystä tai ilman syytä, ilmoittamatta tai ilman erillistä ilmoitusta, joka tulee voimaan välittömästi.

Jos haluat terminSopimuksen tai Omamarketti-tilisi kanssa, voit yksinkertaisesti lopettaa Palveluidemme käytön.

Kaikki sopimuksen määräykset, joiden luonteensa pitäisi olla voimassamintuksen tulee selviytyä terminmukaan lukien rajoituksetta omistussäännökset, takuuvapauslausekkeet, korvaukset ja vastuun rajoitukset.

Disclaimer

Palvelumme tarjotaan ”sellaisena kuin se on”. ja ”AS AVAILABLE” -periaatteella. Omamarketti ja sen tavarantoimittajat ja lisenssinantajat kieltäytyvät täten antamasta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta, mukaan lukien, rajoittumatta, takuut kaupallisuudesta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen ja rikkomusten puuttumiseen. Omamarketti eikä sen toimittajat ja lisenssinantajat takaa, että Palvelumme ovat virheettömiä tai että pääsy niihin on jatkuvaa tai jatkuvaa. Ymmärrät, että lataat tai muuten hankit sisältöä tai palveluita Palveluistamme oman harkintasi ja riskin mukaan.

Toimivalta ja sovellettava laki

Jollei sovellettavassa lainsäädännössä toisin määrätä, sopimusta ja palveluiden saatavuutta tai käyttöä säännellään Suomen laeilla.

Sopiva paikka riita-asioista, jotka johtuvat sopimuksesta tai liittyvät niihin, sekä pääsy palveluihimme tai niiden käyttö on Suomessa sijaitsevat osavaltion ja liittovaltion tuomioistuimet.

Muutokset

Omamarketti pidättää oikeuden oman harkintansa mukaan muuttaa tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa.

Jos teemme olennaisia ​​muutoksia, ilmoitamme sinulle siitä lähettämällä sähköpostia verkkosivustollemme tai lähettämällä sinulle sähköpostia tai muun viestin ennen muutosten voimaantuloa. Ilmoituksessa määrätään kohtuullinen aika, jonka jälkeen uudet ehdot tulevat voimaan.

Jos olet eri mieltä muutoksistamme, sinun tulee lopettaa Palveluidemme käyttö ilmoitetun ilmoitusajan kuluessa tai heti, kun muutokset tulevat voimaan.

Palveluidemme jatkuvaan käyttöön sovelletaan uusia ehtoja.